Wie ben ik :

Graag stel ik me aan je voor, ik ben Edith, woon samen met Joris en onze 3 dochters in Hazerswoude -Dorp in een houten huis dat we samen gebouwd hebben.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin,rijd ik motor,lees ik graag en volg ik cursussen en scholing op allerlei vlakken.

Op dit moment ben ik bezig met de opleiding voor draagdoek consulent,een mooie aanvulling op mijn vakgebied.

Ik ben sinds mijn 18e werkzaam in verschillende werkvelden van de zorg , van de thuiszorg,de wijkzorg, en de gehandicaptenzorg,maar mijn droom bleef altijd de kraamverzorging .

5 Jaar geleden kwam mijn droom uit en ben ik gestart als kraamverzorgende.

Naast de basis kraamzorg scholing ben ik me gaan verdiepen in geboortepatronen,reflexen en extra zorg bij gezinnen die meer hulp nodig hebben.Naarmate ik meer verdiepingscursussen en scholing ging volgen merkte ik dat ik meer zorg op maat wil geven.

Ik vind het heel belangrijk om in te kunnen spelen op wat nodig is om als gezin een nieuwe balans te vinden en zelfvertrouwen te krijgen.

Dit doe ik door op een ondersteunende manier aanwezig te zijn, goed te luisteren en af te stemmen wat er voor jullie nodig is in de kraamweek en jullie te leren begrijpen wat je kindje nodig heeft.