Wie ben ik :

Graag stel ik me aan je voor, ik ben Edith, woon samen met Joris en onze 3 dochters in Hazerswoude -Dorp in een houten huis dat we samen gebouwd hebben.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin,rijd ik motor,lees ik graag en volg ik cursussen en scholing op allerlei vlakken.

Op dit moment heb ik net  de opleiding voor borstvoedingscoach afgerond, en meer op persoonlijk vlak volg ik de NLP Master opleiding, waarin ik mijn passie voor coaching en mensgerichte ontwikkeling kan vergroten.

Ik ben sinds mijn 18e werkzaam in verschillende werkvelden van de zorg , van de thuiszorg, de wijkzorg, en de gehandicaptenzorg, maar mijn droom bleef altijd de kraamverzorging .

7 Jaar geleden kwam mijn droom uit en ben ik gestart als kraamverzorgende.

Naast de basis kraamzorg scholing ben ik me gaan verdiepen in geboortepatronen, reflexen en extra zorg bij gezinnen die meer hulp nodig hebben.Naarmate ik meer verdiepingscursussen en scholing ging volgen merkte ik dat ik meer zorg op maat wil geven en dat de natuurlijke manier van kraamzorg me erg aanspreekt, het gebruik van warmte, wol en natuurlijke producten, kruiden en voeding zijn daarin onmisbaar.

Ik vind het heel belangrijk om in te kunnen spelen op wat nodig is om als gezin een nieuwe balans te vinden en zelfvertrouwen te krijgen.

Dit doe ik door op een ondersteunende manier aanwezig te zijn, goed te luisteren en af te stemmen wat er voor jullie nodig is in de kraamweek en jullie te leren begrijpen wat je kindje nodig heeft, zodat jullie na de kraamtijd vol zelfvertrouwen samen verder gaan.

Als Zzper is het onmisbaar om een goed vangnet te hebben voor als er iets onverwachts aan de hand is, ik werk samen met 2 vaste collega's en wij vangen elkaar in geval van nood op.

Ook kan het zijn dat we hebben afgesproken dat we jullie samen aannemen, dat kan betekenen dat je 2 gezichten ziet in de kraamweek, natuurlijk bespreken we dat van te voren altijd duidelijk en waar mogelijk komen we samen op intake.

Joyce Koot van kraamzorg Joyful en Jolanda Wesselink van ouderkind-zorg

Ook ben ik lid van een groot netwerk met meer dan 50 collega's die ook eventueel kunnen helpen, zo kan ik de zorg garanderen.