Reactie plaatsen

Reacties

Iris
een maand geleden

We hebben Edith gehad voor onze eerste kindje. Wat een fijne vrouw. Eerlijk, rustig en liefdevol. Edith kan ontzettend goed uitleggen, ondersteunen en begeleiden. Niks is haar te veel en ze doet met ontzettend veel liefde haar werk. Wij hadden niemand anders willen hebben dan haar. Geen enkel punt van vorm kritiek voor deze mooie prachtige vakkundige vrouw.

Eva, Wouter & Vera
3 maanden geleden

Edith is een hele fijne kraamverzorgster die ervoor zorgt dat je samen goed leert zorgen voor het nieuwe gezinslid. Wij hebben relatief weinig kraamzorg kunnen ontvangen omdat we lang in het ziekenhuis moesten blijven. Ondanks dat was ze altijd bereikbaar voor goede raad. De tijd dat ze wel bij ons thuis was gaf ze ons alle handvaten die we nodig hadden en zorgde ook nog voor gezelligheid in huis. Kortom een hele fijne kraamhulp.

Melissa, Bram, Milan, Marlize, Mels & Matz
3 maanden geleden

Lieve Edith, wat hebben wij genoten van jou afgelopen week! Je bent een rustige spirituele vrouw die fijne energie brengt in huis. Alles ging in overleg en naar behoefte. Je bood goede begeleiding bij de borstvoeding waardoor het vanaf dat moment weer helemaal volgens het boekje verliep. Bedankt voor het in stand houden van onze blauwe wolk. Heel veel liefs van ons

Tim, Carlijn en Lilly
3 maanden geleden

Dankjewel voor een onvergetelijke week vol kennis over borstvoeding, baby taal, natuurlijke kraamzorg en alles wat erbij komt kijken in de kraamweek. We voelden ons aan alle kanten enorm in de watten gelegd en daarnaast kregen we alle ruimte om veel te knuffelen en huid op huid contact te hebben.
Je rustige en relaxte uitstraling hebben direct werking op ons als gezin en we hadden je voor geen goud willen missen!

Niels & Mara
4 maanden geleden

Edith heeft heel veel kennis van babytaal en borstvoeding. Het was heel fijn om dit allemaal te mogen leren. Het voelde erg vertrouwd en fijn.

Edith, bedankt voor al je hulp en ondersteuning in de eerste week. Het was een intense week waarbij we enorm op je konden bouwen. We kijken positief terug op onze kraamweek en gunnen ieder gezin een Edith!

Krista
5 maanden geleden

Ontzettend blij en dankbaar voor de zorg van Edith. Ze heeft 8 dagen bij ons in huis gekraamd en ik werd goed in de watten gelegd. De kraamweek was echt een feestje. Ze heeft ons alle handvatten en vertrouwen gegeven om het nu samen als gezin te doen. We zouden bijna nog een kindje krijgen, zodat Edith nog een keer kan komen kramen ;) We raden iedereen Evita Kraamzorg aan. Bedankt voor alles.

Anouschka
7 maanden geleden

Wat een fijne kraamweek hebben wij gehad met onze Huub! Edith was onze back-up 5dagen, heel blij mee geweest! Daarna kwam Joyce ook super fijn! Top team! Echt een aanrader.
Met 5weken zwangerschap hebben we ons meteen aangemeld… want ze zijn behoorlijk populair!
Ze kwamen samen op intakegesprek, had meteen het idee dat het allemaal goed kwam. Voor de bevalling hebben we goed contact gehad, over hoe het er voor stond heel fijn!
De avond dat we thuis kwamen was edith er ook meteen. Ze heeft een hoop kennis en legt alles duidelijk uit.
Onze dochter had een leuke klik met Edith, waren wij heel blij mee. Ze werd er echt bij betrokken, wat ze geweldig vond!

Heel erg bedankt voor deze fijne tijd!

Michelle Thom en Mees
8 maanden geleden

Lieve Edith,

Wat zijn wij jou ontzettend dankbaar voor deze kraamweek. Vanaf dat wij jou belde met 8 weken voelde wij al een hele goede klik, en dit is 3 dubbel bevestigd in onze kraamweek.
Niets was te gek, we konden je alles vragen en je hebt ons zo onwijs veel geleerd. Het mooiste vind ik nog hoe je vertrouwde op mijn keuzes en hierop in kon spelen. Dankzij jou is onze Mees ondanks een moeilijke start nu al ontpopt tot een zoveel meer relaxtere baby, en het was geweldig om te zien hoe snel hij al reageerde op jouw stem, dat vertrouwen was er ook bij hem al heel snel dus! We zijn je echt heel dankbaar en het liefst hadden we je nog een weekje langer gehouden!

Lieve groetjes,
Michelle Thom Mees en de katten!

Ramona, Alex, Jace & Maika
9 maanden geleden

Lieve Edith,
Wat zijn wij blij dat jij onze kraamzorg was in deze mooie en bijzondere tijd. Maika springt dankzij jou goede tips en tricks over de borstvoeding vooruit.

Van af dag een voelde alles goed en bekend. Een goede klick en mooie band hebben Alex en ik zeker gevoeld. Zeker voor mij was dit heel fijn.
Ook jou conformatie dat alles goed ging en wij het als gezin goed deden en nog steeds doen was DE steun die ik nodig had.

Je bent een geweldig mooi mens.

Heel erg bedankt voor al je zorgen en steun die je ons hebt gegeven

Veel liefs
Ramona Alex Jace & Maika

Alisa, Rik & Maisie
10 maanden geleden

Edith, wat heb jij ons ontzettend goed geholpen en veel geleerd in zo'n korte tijd. Onze Maisie gaat echt met stappen vooruit en je tips helpen ons enorm. Je hebt heel veel kennis en je deelt dit ook op een fijne manier en duidelijke manier.

Normaal moeten wij altijd wat wennen aan een vreemd gezicht in ons huis, maar dit hadden we bij jou niet.

Dank voor alle zorgen die je bij ons hebt weggenomen en alles wat je voor ons hebt gedaan.

Hartelijke groetjes,

Alisa, Rik & Maisie