Reactie plaatsen

Reacties

Emma, Kasper en Lena
een maand geleden

Wat hebben we genoten van Edith tijdens onze kraamweek! Zo'n fijne vrouw bij wie ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Ze gaf nuttige tips en adviezen, bood een luisterend oor en zorgde heel goed voor ons. Haar leuke ontbijtjes zijn top. Ze heeft mij goed en met veel geduld geholpen met de borstvoeding wat uiteindelijk gelukt is! Ook is ze flexibel qua tijden en supergoed bereikbaar via whatsapp. Ik heb een traantje gelaten op de laatste dag dat we van Edith mochten genieten... Zodra ik in de toekomst een positieve zwangerschapstest in mijn handen heb, bel ik als eerste Edith op haha. Veel liefs van Kasper, Emma en Lena.

kelly, marinus en jayce
een maand geleden

Een fijnere kraamweek had ik niet kunnen hebben! Edith was echt super lief. Ze heeft me onwijs gesteund. Ik had een moeilijke start ik kon helemaal niet lopen dus was erg verdrietig dat ik niet met de kleine kon lopen als hij verdrietig was. En andere dingen waar ik onzeker van werd heeft ze helemaal uit me hoofd kunne praten. Wat een top vrouw! Ze was er niet alleen voor mij en de kleine, maar zelfs ook voor me hond. Ze heeft me super goed geholpen.

Sarah, Nick, Marley en Melle
2 maanden geleden

Een betere kraamweek hadden wij echt niet kunnen wensen. Normaal gesproken kan ik het niet goed hebben om iemand een week in huis te hebben, maar Edith voelde direct vertrouwd en hoorde er gelijk helemaal bij. Ze is veel meer dan alleen kraamhulp. Van diepgaande gesprekken tot schateren van het lachen. Ondanks een zieke hond die die week onverwachts geopereerd moest worden, maakte zij en onze relaxte kleine man dat we toch konden ontspannen. Super empatisch en meedenkend schoot ze te hulp waar ze kon, en daar zijn we heel dankbaar voor. Daarnaast heeft ze mij zo goed op weg geholpen om op de juiste manier te voeden en kreeg ik zelf ook mooie verrassingsontbijtjes. Hulp in het huishouden gaat allemaal vanzelf, ze is een echte aanpakker. Ook het betrokken contact erna vind ik heel fijn, want missen doen we haar wel! Ik kan nu al niet wachten om haar met een 2e kindje weer een weekje in huis te hebben. Dan is Edith de eerste die ik bel! Dankjewel lieve Edith, voor al je goede zorgen en de liefde die je er in stopt. Hele dikke knuffel van Saar, Nick, Marley en Melle

Lotte, Erwin en Tirza
4 maanden geleden

Aan het begin van de zwangerschap kregen we van een bevriend stel de tip om met Edith contact op te nemen om bij ons te gaan kramen. Het intakegesprek met Edith en haar collega Soraya was erg prettig; we hadden er meteen vertrouwen in dat we goed verzorgd zouden worden!
Na een pittige ziekenhuisbevalling bleek dat vertrouwen helemaal terecht. Edith en Soraya hebben hard gewerkt om onze minder goede start in het ziekenhuis recht te trekken. Naast de fijne zorg voor onze kleintje, stond Edith ook klaar om ons te helpen met advies over de borstvoeding en een goed gesprek om de emoties na de bevalling een plekje te kunnen geven. Dankzij hun goede zorg hebben we toch nog een ontzettend fijne kraamweek gehad!

Jennifer, Cesar, Bowie & Isa
5 maanden geleden

Super fijne kraamtijd! Onze dochter van 3,5 vroeg vanmorgen nog naar Edith: “Is Edith al wakker?” We hebben vrijwel alles in overleg gedaan, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Ook was ik erg blij met de gezonde maaltijden. Een warme quinoa maaltijd, een bord vol groenten en fruit, etc. De tips m.b.t. borstvoeding waren heel waardevol. Daarnaast hebben we vaak samen gekletst (fijn!) en gaf Edith positieve feedback. Edith is mobiel bereikbaar, wat ik ook als zeer prettig heb ervaren. Soms heb je toch nog een ‘brandende’ vraag. Super bedankt Edith voor alle zorgen en de fijne tijd! Liefs,

Laura Benschop
7 maanden geleden

Wat een fijne kraamtijd hebben wij gehad! Wij kregen zorg van zowel Edith als Soraya; beiden heel fijne kraamverzorgende. Ze zijn erg goed op elkaar afgestemd. We hebben in de zwangerschap een intake gesprek met beiden gehad wat heel prettig was. Daar konden we alvast evt zorgen en zorgbehoeften bespreken. Soraya rn Edith hebben er ons inziens alles aan gedaan om de kraamtijd zo fijn mogelijk te laten verlopen. Ze pakken beiden zelf de huishoudelijke taken op zonder dat we daar naar.hoefden te vragen. Ook de zorg voor ons ouders en onze baby was heel professioneel en prettig. Veel nuttige tips gekregen tav borstvoeding etc, ondanks dat dit de tweede was en ik dacht dat daar nu niet veel meer te leren viel. Ik kan dit top duo echt aan iedereen aanbevelen! Nogmaals bedankt voor de fantastische zorg.

Wouter, Melissa en Morris
7 maanden geleden

Wat waren wij blij met Edith als kraamhulp! Vanaf het begin voelde het vertrouwd. Wij kwamen ‘s nachts uit het ziekenhuis vandaan en Edith was er gelijk, dit was echt heel fijn opstarten. Wij hebben super veel geleerd en gelachen met Edith. Wij zullen Edith bij iedereen aanraden, en mochten wij ooit nog een kindje verwachten dan kiezen wij zeker weer voor Edith!

Jesper en Marsha
8 maanden geleden

Wat waren wij blij met Edith als kraamhulp!! Na het intake gesprek voelde het gelijk goed en besloten wij dat wij haar graag in huis wilde tijdens de kraamweek! Toen we na de keizersnede thuis kwamen met onze dochter was Edith er ook gelijk en was ze er heel de dag om ons weg te wijzen in deze nieuwe situatie wat voor ons best spannend was! Ook dachten we in het ziekenhuis dat borstvoeding geven niet lukte en we naar huis gingen met het idee dat gaat niet goedkomen terwijl wij dit zo graag wilde.. maar door een hele fijne en goede uitleg van Edith lukte het thuis wel gelijk. Wij waren hier heel blij mee omdat we zo graag borstvoeding wilde geven! Edith heeft echt onwijs veel kennis en brengt dit heel fijn en goed over. Geen vraag of informatie een paar keer herhalen is haar te gek. Ze was ook altijd nog via whatsapp bereikbaar als we nog een vraag hadden over iets, dat was super fijn! Wij kijken terug naar een hele fijne kraamweek met Edith waarin we veel geleerd hebben en voor ons gezorgd werd!! Wij raden Edith aan iedereen aan en mochten wij ooit nog een klein wondertje mogen verwelkomen dan zullen wij Edith zeker weer vragen!

Ramon en Ietje
9 maanden geleden

Van tevoren zag ik best op tegen een kraamhulp in huis, we wonen in een kleine tussenwoning en ik ben gewend de dingen op mijn eigen manier te doen en dat is nog zacht uitgedrukt. Na een super..., nee, zeg maar Masterclass bevalling thuis van onze 2e zoon waren mijn vrouw en ik euforisch van vreugde en super trots. De dag na de geboorte van Caleb kwam Edith bij ons (via de Waarden) kraamhulp verlenen. Mijn vrouw, Ietje, had meteen een klik met haar. Edith heeft een gegronde, ontspannen houding en natuurlijke benadering van bevallingen en kraamzorg die uitstekend bij ons past. Voor Ietje was het erg fijn te kunnen sparren over borstvoeding en verzorging. Edith sloot aan bij wat mijn vrouw nodig had en hielp daarnaast in het huishouden naar de wensen die wij hadden. Zoals ik al zei ik doe graag alles op mij eigen manier en hier heeft Edith uitermate respectvol rekening mee gehouden. De tweede dag vond ik namelijk best heel pittig. Ik moest echt wennen aan haar aanwezigheid en ging haar een beetje uit de weg. Edith maakte dat bespreekbaar en samen zochten we naar een goede taakverdeling en balans in aanwezigheid. Edith heeft ons laten zien dat zij heel professioneel, doch warm en dienstbaar in haar rol als kraamverzorger aanwezig is geweest. Edith is heeft hiernaast ook een enorme hoeveelheid kennis die zij op een fijne manier weet over te dragen. Wij hebben Edith in ons hart gesloten en overwegen bijna een derde kindje om haar wederom als kraamhulp te vragen. Zonder twijfel!

Eugène, Eva & Nora
9 maanden geleden

We zijn via mijn zus bij Edith terecht gekomen. Tijdens het intakegesprek hadden we gelijk een goed gevoel bij haar. Later kwam Soraya erbij, ook dit voelde goed. En wat hebben we een fijne kraamweek gehad! We zijn goed op weg geholpen met alles rondom de kleine. We konden met al onze vragen bij ze terecht en aan het eind van de week hadden we ook het vertrouwen dat we het helemaal zelf konden. Echt een aanrader dus!