Reactie plaatsen

Reacties

Anouschka
een maand geleden

Wat een fijne kraamweek hebben wij gehad met onze Huub! Edith was onze back-up 5dagen, heel blij mee geweest! Daarna kwam Joyce ook super fijn! Top team! Echt een aanrader.
Met 5weken zwangerschap hebben we ons meteen aangemeld… want ze zijn behoorlijk populair!
Ze kwamen samen op intakegesprek, had meteen het idee dat het allemaal goed kwam. Voor de bevalling hebben we goed contact gehad, over hoe het er voor stond heel fijn!
De avond dat we thuis kwamen was edith er ook meteen. Ze heeft een hoop kennis en legt alles duidelijk uit.
Onze dochter had een leuke klik met Edith, waren wij heel blij mee. Ze werd er echt bij betrokken, wat ze geweldig vond!

Heel erg bedankt voor deze fijne tijd!

Michelle Thom en Mees
2 maanden geleden

Lieve Edith,

Wat zijn wij jou ontzettend dankbaar voor deze kraamweek. Vanaf dat wij jou belde met 8 weken voelde wij al een hele goede klik, en dit is 3 dubbel bevestigd in onze kraamweek.
Niets was te gek, we konden je alles vragen en je hebt ons zo onwijs veel geleerd. Het mooiste vind ik nog hoe je vertrouwde op mijn keuzes en hierop in kon spelen. Dankzij jou is onze Mees ondanks een moeilijke start nu al ontpopt tot een zoveel meer relaxtere baby, en het was geweldig om te zien hoe snel hij al reageerde op jouw stem, dat vertrouwen was er ook bij hem al heel snel dus! We zijn je echt heel dankbaar en het liefst hadden we je nog een weekje langer gehouden!

Lieve groetjes,
Michelle Thom Mees en de katten!

Ramona, Alex, Jace & Maika
3 maanden geleden

Lieve Edith,
Wat zijn wij blij dat jij onze kraamzorg was in deze mooie en bijzondere tijd. Maika springt dankzij jou goede tips en tricks over de borstvoeding vooruit.

Van af dag een voelde alles goed en bekend. Een goede klick en mooie band hebben Alex en ik zeker gevoeld. Zeker voor mij was dit heel fijn.
Ook jou conformatie dat alles goed ging en wij het als gezin goed deden en nog steeds doen was DE steun die ik nodig had.

Je bent een geweldig mooi mens.

Heel erg bedankt voor al je zorgen en steun die je ons hebt gegeven

Veel liefs
Ramona Alex Jace & Maika

Alisa, Rik & Maisie
4 maanden geleden

Edith, wat heb jij ons ontzettend goed geholpen en veel geleerd in zo'n korte tijd. Onze Maisie gaat echt met stappen vooruit en je tips helpen ons enorm. Je hebt heel veel kennis en je deelt dit ook op een fijne manier en duidelijke manier.

Normaal moeten wij altijd wat wennen aan een vreemd gezicht in ons huis, maar dit hadden we bij jou niet.

Dank voor alle zorgen die je bij ons hebt weggenomen en alles wat je voor ons hebt gedaan.

Hartelijke groetjes,

Alisa, Rik & Maisie

Christa abrahams
5 maanden geleden

We hebben een hele fijne kraanwerk gehad, edith heeft ontzettend veel kennis en ook over borstvoeding.
Hierdoor hebben wij een mooie week gehad met veel uitleg en mooie resultaten. Alle hulp die edith heeft gegeven was top ! Nogmaals bedankt !!

Esther van Oosten
6 maanden geleden

Vanaf het moment dat Edith binnenkwam voelde het meteen helemaal goed! Edith is zo’n warme, liefdevolle en gezellige vrouw! Ik was ook erg benieuwd hoe ons oudste op een “vreemde” in huis zou reageren, zo mooi om te zien dat het ook voor hem meteen helemaal goed was. En wat een schik hebben jullie samen gehad en nu bijna 4 weken later heeft hij het nog steeds over je, je bent zijn vriend zegt hij!!
We zijn je ontzettend dankbaar voor de fijne opstart voor ons gezin van 4! Dankbaar voor al je goeie lieve zorgen, dankbaar voor alle fijne gesprekken en mooie momenten die we gedeeld hebben en zo kan ik nog wel even doorgaan!
Kortom; ik kan iedereen onwijs aanraden om Edith te vragen voor je kraamzorg!!

Alex, Tessa, Lyam en Faye
6 maanden geleden

Wat hebben wij een heerlijke kraamweek gehad!

Edith is per toeval bij ons terecht gekomen vanwege dat de kraamzorg die wij hadden geregeld door omstandigheden niet meer kon.
Wij konden ons geen betere kraamzorg wensen, we voelden ons gelijk op ons gemak bij Edith.
Edith weet wat ze doet en weet waar ze het over heeft.

Lieve Edith, nogmaals dank voor de heerlijke kraamweek. Door jouw goede zorgen voor Faye, mij en de 2 mannen hebben we echt kunnen genieten!

Cathy Van Haaften
6 maanden geleden

Ik kreeg in mei zorg van Evita kraamzorg bij mijn 2de kind. Bij mij eerste kind heb ik ook een fijne ervaring gehad met Edith. Edith is zorgzaam, begripvol, luisterend oor. Mijn oudste dochter is 4 jaar, en de omgang met mijn dochter heb ik als fijn ervaren! Het was een hele fijne kraamperiode, ik kijk hier dan ook goed op terug. Ik raad Edith zeker aan. De rust die zij uitstraalt is heel prettig. Ook de begeleiding rondom de borstvoeding was erg fijn. Ze legt goed uit. Edith keek dagelijks naar wat nodig was voor mij en overlegde waar nodig. Superfijn!

Lieve Edith,
Ik wil je bedanken voor het luisteren en al het praten. Ik heb een hele fijne week gehad en je steun was erg prettig! Je bent een wereld vrouw en ik waardeer je hulp enorm. Alle heerlijke ontbijtjes, fruitjes en lunch. Het opgeruimde huis. En je lieve zorgen voor mij en mijn kinderen. Je bent een lieverd!

Liefs Cathy
Knuffel van Josefien en Ruben

Gert, Lisette, Mette, Tove & Rune
9 maanden geleden

Voor alles rondom de geboorte en kraamweek van ons derde kindje, hadden wij gebaseerd op eerdere ervaringen heel duidelijk voor ogen wat we zouden willen van zowel de verloskundige als de kraamzorg. Hierdoor gingen wij op zoek naar een ZZP kraamhulp en kwamen wij via via al snel bij Edith terecht. Na het intake gesprek was het duidelijk, haar hadden we graag bij ons in huis.

Het is heel prettig vooraf afspraken te kunnen maken over hoe je het voor je ziet en wat je aan elkaar gaat hebben. Edith is een hele betrokken kraamvrouw, dat begint al tijdens de zwangerschap. Ze houdt je goed op de hoogte over haar beschikbaarheid en zal je altijd duidelijk informeren wie de back-up is mocht zij onverhoopt geen gelegenheid hebben. Zo ben je continu gerust gesteld en verzekerd van kraamhulp.

Onze zwangerschap liep voorbij de 42 weken. Helaas kon Edith daardoor niet bij de bevalling zijn, maar hadden we een super back-up: Jolanda. Na de eerste kraamdag nam Edith de zorg over. We zijn heerlijk in de watten gelegd en goed geïnformeerd.

Edith kijkt goed naar de baby, zo zag ze bij ons dat het tongriempje iets strak was, wat het voeden iets lastiger maakte. Zo konden wij op tijd een lactatiekundige vragen voor bevestiging en opvolging. En ook al had ik bij mijn andere dochters al borstvoeding gegeven is iedere keer toch weer anders en is ieder kind ook weer anders. Het was dus heel fijn de begeleiding weer te hebben bij het juist aanleggen en de verschillende houdingen te oefenen. De flexibiliteit waarmee Edith werkt (flexibel met tijd en kijken wat nodig is op welk moment) is heel prettig. Over het reilen en zeilen in huis hoefde wij ons geen zorgen te maken, waardoor we optimaal konden genieten.

Onze meiden mochten lekker helpen met de kleine in bad doen en onze kraamvisite kreeg beschuit met muisjes bereid op een bordje met extra liefde.

Wij zouden Edith zeker aanraden als kraamhulp.

Heel erg bedankt Edith <3