Reactie plaatsen

Reacties

Gert, Lisette, Mette, Tove & Rune
3 maanden geleden

Voor alles rondom de geboorte en kraamweek van ons derde kindje, hadden wij gebaseerd op eerdere ervaringen heel duidelijk voor ogen wat we zouden willen van zowel de verloskundige als de kraamzorg. Hierdoor gingen wij op zoek naar een ZZP kraamhulp en kwamen wij via via al snel bij Edith terecht. Na het intake gesprek was het duidelijk, haar hadden we graag bij ons in huis.

Het is heel prettig vooraf afspraken te kunnen maken over hoe je het voor je ziet en wat je aan elkaar gaat hebben. Edith is een hele betrokken kraamvrouw, dat begint al tijdens de zwangerschap. Ze houdt je goed op de hoogte over haar beschikbaarheid en zal je altijd duidelijk informeren wie de back-up is mocht zij onverhoopt geen gelegenheid hebben. Zo ben je continu gerust gesteld en verzekerd van kraamhulp.

Onze zwangerschap liep voorbij de 42 weken. Helaas kon Edith daardoor niet bij de bevalling zijn, maar hadden we een super back-up: Jolanda. Na de eerste kraamdag nam Edith de zorg over. We zijn heerlijk in de watten gelegd en goed geïnformeerd.

Edith kijkt goed naar de baby, zo zag ze bij ons dat het tongriempje iets strak was, wat het voeden iets lastiger maakte. Zo konden wij op tijd een lactatiekundige vragen voor bevestiging en opvolging. En ook al had ik bij mijn andere dochters al borstvoeding gegeven is iedere keer toch weer anders en is ieder kind ook weer anders. Het was dus heel fijn de begeleiding weer te hebben bij het juist aanleggen en de verschillende houdingen te oefenen. De flexibiliteit waarmee Edith werkt (flexibel met tijd en kijken wat nodig is op welk moment) is heel prettig. Over het reilen en zeilen in huis hoefde wij ons geen zorgen te maken, waardoor we optimaal konden genieten.

Onze meiden mochten lekker helpen met de kleine in bad doen en onze kraamvisite kreeg beschuit met muisjes bereid op een bordje met extra liefde.

Wij zouden Edith zeker aanraden als kraamhulp.

Heel erg bedankt Edith <3

Luke, Rosanne, Sam en Bo
4 maanden geleden

Voor een tweede keer mochten we genieten van een prachtige kraamweek mede dankzij Edith. Na een hele snelle bevalling gaf Edith ons de ruimte om met elkaar te zijn maar ook te ondersteunen waar nodig. We kregen heerlijke ontbijtjes (op bed), leerde nogmaals alles over borstvoeding en de signalen van onze baby. We hebben een geweldige eerste week gehad als gezin van vier!

Emma, Kasper en Lena
7 maanden geleden

Wat hebben we genoten van Edith tijdens onze kraamweek! Zo'n fijne vrouw bij wie ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Ze gaf nuttige tips en adviezen, bood een luisterend oor en zorgde heel goed voor ons. Haar leuke ontbijtjes zijn top. Ze heeft mij goed en met veel geduld geholpen met de borstvoeding wat uiteindelijk gelukt is! Ook is ze flexibel qua tijden en supergoed bereikbaar via whatsapp. Ik heb een traantje gelaten op de laatste dag dat we van Edith mochten genieten... Zodra ik in de toekomst een positieve zwangerschapstest in mijn handen heb, bel ik als eerste Edith op haha. Veel liefs van Kasper, Emma en Lena.

kelly, marinus en jayce
7 maanden geleden

Een fijnere kraamweek had ik niet kunnen hebben! Edith was echt super lief. Ze heeft me onwijs gesteund. Ik had een moeilijke start ik kon helemaal niet lopen dus was erg verdrietig dat ik niet met de kleine kon lopen als hij verdrietig was. En andere dingen waar ik onzeker van werd heeft ze helemaal uit me hoofd kunne praten. Wat een top vrouw! Ze was er niet alleen voor mij en de kleine, maar zelfs ook voor me hond. Ze heeft me super goed geholpen.

Sarah, Nick, Marley en Melle
8 maanden geleden

Een betere kraamweek hadden wij echt niet kunnen wensen. Normaal gesproken kan ik het niet goed hebben om iemand een week in huis te hebben, maar Edith voelde direct vertrouwd en hoorde er gelijk helemaal bij. Ze is veel meer dan alleen kraamhulp. Van diepgaande gesprekken tot schateren van het lachen. Ondanks een zieke hond die die week onverwachts geopereerd moest worden, maakte zij en onze relaxte kleine man dat we toch konden ontspannen. Super empatisch en meedenkend schoot ze te hulp waar ze kon, en daar zijn we heel dankbaar voor. Daarnaast heeft ze mij zo goed op weg geholpen om op de juiste manier te voeden en kreeg ik zelf ook mooie verrassingsontbijtjes. Hulp in het huishouden gaat allemaal vanzelf, ze is een echte aanpakker. Ook het betrokken contact erna vind ik heel fijn, want missen doen we haar wel! Ik kan nu al niet wachten om haar met een 2e kindje weer een weekje in huis te hebben. Dan is Edith de eerste die ik bel! Dankjewel lieve Edith, voor al je goede zorgen en de liefde die je er in stopt. Hele dikke knuffel van Saar, Nick, Marley en Melle

Lotte, Erwin en Tirza
10 maanden geleden

Aan het begin van de zwangerschap kregen we van een bevriend stel de tip om met Edith contact op te nemen om bij ons te gaan kramen. Het intakegesprek met Edith en haar collega Soraya was erg prettig; we hadden er meteen vertrouwen in dat we goed verzorgd zouden worden!
Na een pittige ziekenhuisbevalling bleek dat vertrouwen helemaal terecht. Edith en Soraya hebben hard gewerkt om onze minder goede start in het ziekenhuis recht te trekken. Naast de fijne zorg voor onze kleintje, stond Edith ook klaar om ons te helpen met advies over de borstvoeding en een goed gesprek om de emoties na de bevalling een plekje te kunnen geven. Dankzij hun goede zorg hebben we toch nog een ontzettend fijne kraamweek gehad!

Jennifer, Cesar, Bowie & Isa
een jaar geleden

Super fijne kraamtijd! Onze dochter van 3,5 vroeg vanmorgen nog naar Edith: “Is Edith al wakker?” We hebben vrijwel alles in overleg gedaan, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Ook was ik erg blij met de gezonde maaltijden. Een warme quinoa maaltijd, een bord vol groenten en fruit, etc. De tips m.b.t. borstvoeding waren heel waardevol. Daarnaast hebben we vaak samen gekletst (fijn!) en gaf Edith positieve feedback. Edith is mobiel bereikbaar, wat ik ook als zeer prettig heb ervaren. Soms heb je toch nog een ‘brandende’ vraag. Super bedankt Edith voor alle zorgen en de fijne tijd! Liefs,

Laura Benschop
een jaar geleden

Wat een fijne kraamtijd hebben wij gehad! Wij kregen zorg van zowel Edith als Soraya; beiden heel fijne kraamverzorgende. Ze zijn erg goed op elkaar afgestemd. We hebben in de zwangerschap een intake gesprek met beiden gehad wat heel prettig was. Daar konden we alvast evt zorgen en zorgbehoeften bespreken. Soraya rn Edith hebben er ons inziens alles aan gedaan om de kraamtijd zo fijn mogelijk te laten verlopen. Ze pakken beiden zelf de huishoudelijke taken op zonder dat we daar naar.hoefden te vragen. Ook de zorg voor ons ouders en onze baby was heel professioneel en prettig. Veel nuttige tips gekregen tav borstvoeding etc, ondanks dat dit de tweede was en ik dacht dat daar nu niet veel meer te leren viel. Ik kan dit top duo echt aan iedereen aanbevelen! Nogmaals bedankt voor de fantastische zorg.

Wouter, Melissa en Morris
een jaar geleden

Wat waren wij blij met Edith als kraamhulp! Vanaf het begin voelde het vertrouwd. Wij kwamen ‘s nachts uit het ziekenhuis vandaan en Edith was er gelijk, dit was echt heel fijn opstarten. Wij hebben super veel geleerd en gelachen met Edith. Wij zullen Edith bij iedereen aanraden, en mochten wij ooit nog een kindje verwachten dan kiezen wij zeker weer voor Edith!

Jesper en Marsha
een jaar geleden

Wat waren wij blij met Edith als kraamhulp!! Na het intake gesprek voelde het gelijk goed en besloten wij dat wij haar graag in huis wilde tijdens de kraamweek! Toen we na de keizersnede thuis kwamen met onze dochter was Edith er ook gelijk en was ze er heel de dag om ons weg te wijzen in deze nieuwe situatie wat voor ons best spannend was! Ook dachten we in het ziekenhuis dat borstvoeding geven niet lukte en we naar huis gingen met het idee dat gaat niet goedkomen terwijl wij dit zo graag wilde.. maar door een hele fijne en goede uitleg van Edith lukte het thuis wel gelijk. Wij waren hier heel blij mee omdat we zo graag borstvoeding wilde geven! Edith heeft echt onwijs veel kennis en brengt dit heel fijn en goed over. Geen vraag of informatie een paar keer herhalen is haar te gek. Ze was ook altijd nog via whatsapp bereikbaar als we nog een vraag hadden over iets, dat was super fijn! Wij kijken terug naar een hele fijne kraamweek met Edith waarin we veel geleerd hebben en voor ons gezorgd werd!! Wij raden Edith aan iedereen aan en mochten wij ooit nog een klein wondertje mogen verwelkomen dan zullen wij Edith zeker weer vragen!