Reactie plaatsen

Reacties

Rutger, Jet & Levi
2 dagen geleden

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad dankzij Edith! In de loop van de middag kwamen we thuis uit het ziekenhuis en Edith heeft ons toen gelijk goed opgevangen en gezorgd dat we met vertrouwen de nacht tegemoet konden gaan.
Edith heeft ons heel veel geleerd, wilde over alles meedenken en heeft ons veel tips gegeven om de beste zorg aan Levi te kunnen geven!
Ook was Edith een luisterend oor bij periodes dat ik er even doorheen zat!
We konden Edith altijd appen als we nog vragen hadden!
Oftewel, we raden Edith zeker aan! Wat een fijn mens ben je!

Rutger, Jet & Levi

Jeroen, Silvana & Noah
een maand geleden

Super fijne laatste 4 dagen gehad.
Enorm bedankt voor je goede zorgen en wijze lessen.

Vooral Noah is blij dat papa en mama hem nu behoorlijk kunnen wassen.

We gaan je missen, ook al waren we je de laatste dag wel zat 😜.

Onze aanbeveling heb je, wie weet tot in de toekomst.

Jeroen, Sil & de kleine Noah.

Fatima en Jamal
2 maanden geleden

Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad dankzij Edith! Wat een lieve vrouw is dat! Ik, mijn man en schoonfamilie hadden meteen een klik met haar! Ze was sociaal, meedenkend, gezellig en erg zorgzaam, al met al goed in haar vak!

Ik ga haar ontzettend missen, want ik heb echt oprecht veel gehad aan haar begeleiding en adviezen/tips. Mochten wij ooit nog een kindje krijgen zal ik zeker weer naar haar vragen indien ik weer bij m’n schoonouders mag bevallen.

Ik beveel Edith zeker aan! Dankjewel voor alles.

Jeffrey en Elsemiek
3 maanden geleden

De eerste paar dagen van de kraamweek kwam Edith bij ons invallen. We hadden geen betere back-up kunnen wensen! Samen met Edith hebben wij een fijne start gemaakt met onze zoon. Ze was de ondersteuning die op dat moment nodig was. Ze legt alles goed en rustig uit. Ook na de werktijden en kraamweek blijft Edith betrokken en meedenkend. Edith kwam zelfs na de kraamweek donor moedermelk brengen, omdat mijn borstvoeding niet op gang kwam. Dat zijn extra's die niet hoeven, maar ze wel doet. Mede dankzij Edith kunnen wij nu zo goed voor onze zoon zorgen!

Danny en Marlon
3 maanden geleden

Meteen bij de intake tijdens de zwangerschap hadden wij al een goed gevoel bij Edith. In de aanloop naar de bevalling hadden we regelmatig contact via de app, wat maakte dat Edith betrokken was bij de zwangerschap. De bevalling ging thuis iets sneller dan verwacht, maar Edith kwam al snel daarna binnen en heeft ons daarna geholpen met het opstarten en installeren.
De rest van de week hebben we met dank aan Edith in alle rust kunnen wennen aan elkaar. Ook onze oudste dochter was gek op Edith. Gedurende deze week heeft Edith hulp geboden bij het opstarten van de borstvoeding en sloot zij goed aan bij de wensen die wij hadden. Edith kon feilloos aanvoelen wanneer het tijd was voor een gezellig praatje of juist wat tijd met het gezin. En wanneer Edith er niet was, konden wij haar altijd appen wat heel erg fijn was.

Edith, heel erg bedankt voor de fijne week en hopelijk tot een volgende keer!

Marco en Mandy
6 maanden geleden

Wat hebben wij een fijne, gezellige maar vooral leerzame kraamweek gehad. Van te voren hadden we al contact en zodra we belde kwam ze gelijk onze kant op en was ze ruim optijd voor de bevalling. Edith is super betrokken, ook als ze al naar huis was en we wisten het even niet konden we altijd appen wat wij heel fijn vonden.
Wij zijn Edith super dankbaar!!!!!

Irene en Niels
8 maanden geleden

Nadat wij na de bevalling nog een dag in het ziekenhuis moesten blijven, heeft Edith ons thuis goed op weg geholpen. Ze heeft mij geholpen om de borstvoeding op gang te brengen, omdat het aanhappen eerst wat moeilijk ging en bij mij veel pijn deed. Ook had ze heel veel tips en kennis voor de verzorging van ons kindje als het ging om darmkrampjes, huilen in het algemeen, in badje doen, etc. We vonden het daardoor een heel intensieve week, maar waarin we veel hebben geleerd. Fijn dat we haar buiten werktijden om ook nog konden appen met vragen. Mede dankzij Edith kon ons kleintje een goede start maken!

Clarissa & Jerry
8 maanden geleden

Niks is zo onplanbaar als een bevalling. Zodoende kwam Edith de eerste dagen bij ons invallen. Wat hebben wij een geluk gehad. Ze was er 5 minuten nadat wij thuis kwamen en hadden direct een goede start. Edith is behulpzaam, legt alles goed uit en voelt aan wat je nodig hebt. Wat voor mij echt heel fijn was, is de zelfvertrouwen die ze me gaf mbt borstvoeding.
Door een goede start met Edith, een volledige overdracht naar de volgende kraamverzorgster kijken wij terug op een hele fijne kraamweek.
Bedankt Edith!

Lilian & Marijn
9 maanden geleden

Wat hadden wij moeten doen zonder Edith? Ik weet het niet.
De kraamtijd was voor ons best intens, maar dankzij de enorme steun, expertise en vaardigheid van Edith hebben wij ons goed gered en staan we nu met vertrouwen op eigen benen.
Edith is recht voor z'n raap en heel invoelend. Ze anticipeert op de behoeften van ouders en kind en neemt zonder enkele moeite het heft in handen in het reilen en zeilen van het huishouden, zonder daarin te dominant te zijn.
Als wij ooit een tweede kindje verwachten, is Edith de eerste die we zullen bellen!