Reactie plaatsen

Reacties

Marco en Mandy
2 maanden geleden

Wat hebben wij een fijne, gezellige maar vooral leerzame kraamweek gehad. Van te voren hadden we al contact en zodra we belde kwam ze gelijk onze kant op en was ze ruim optijd voor de bevalling. Edith is super betrokken, ook als ze al naar huis was en we wisten het even niet konden we altijd appen wat wij heel fijn vonden.
Wij zijn Edith super dankbaar!!!!!

Irene en Niels
5 maanden geleden

Nadat wij na de bevalling nog een dag in het ziekenhuis moesten blijven, heeft Edith ons thuis goed op weg geholpen. Ze heeft mij geholpen om de borstvoeding op gang te brengen, omdat het aanhappen eerst wat moeilijk ging en bij mij veel pijn deed. Ook had ze heel veel tips en kennis voor de verzorging van ons kindje als het ging om darmkrampjes, huilen in het algemeen, in badje doen, etc. We vonden het daardoor een heel intensieve week, maar waarin we veel hebben geleerd. Fijn dat we haar buiten werktijden om ook nog konden appen met vragen. Mede dankzij Edith kon ons kleintje een goede start maken!

Clarissa & Jerry
5 maanden geleden

Niks is zo onplanbaar als een bevalling. Zodoende kwam Edith de eerste dagen bij ons invallen. Wat hebben wij een geluk gehad. Ze was er 5 minuten nadat wij thuis kwamen en hadden direct een goede start. Edith is behulpzaam, legt alles goed uit en voelt aan wat je nodig hebt. Wat voor mij echt heel fijn was, is de zelfvertrouwen die ze me gaf mbt borstvoeding.
Door een goede start met Edith, een volledige overdracht naar de volgende kraamverzorgster kijken wij terug op een hele fijne kraamweek.
Bedankt Edith!

Lilian & Marijn
6 maanden geleden

Wat hadden wij moeten doen zonder Edith? Ik weet het niet.
De kraamtijd was voor ons best intens, maar dankzij de enorme steun, expertise en vaardigheid van Edith hebben wij ons goed gered en staan we nu met vertrouwen op eigen benen.
Edith is recht voor z'n raap en heel invoelend. Ze anticipeert op de behoeften van ouders en kind en neemt zonder enkele moeite het heft in handen in het reilen en zeilen van het huishouden, zonder daarin te dominant te zijn.
Als wij ooit een tweede kindje verwachten, is Edith de eerste die we zullen bellen!

Luke en Rosanne
7 maanden geleden

Wat hebben we een fijne week gehad. Na een hele goede bevalling stond Edith voor ons klaar om ons te helpen in onze eerste week als gezin van drie. We kijken terug op een prachtige kraamweek en de beste start wat je als nieuw gezin kan wensen. Bedankt Edith!

melvin en leontien
7 maanden geleden

We hebben een fijne kraamweek gehad met Edith. Ze is professioneel en hielp ons goed met alle vragen en zorgen over onze kleine meid. Daarnaast een goede klik met onze oudste waarmee ze heerlijk gespeeld heeft :-) . Als we vragen hadden en ze was al naar huis konden we gewoon appen wat wij als prettig ervaarden.
Kortom een topweek gehad!

Marjolein
7 maanden geleden

Heel blij met de hulp van Edith. Helaas net de geboorte van Lieke gemist maar optijd om te helpen met opstarten. Een wereld van verschil met de kraamweek van onze eerste. Edith bracht veel rust. Begeleiding waar nodig en een luisterend oor voor ons als ouders. Goede hulp bij het opstarten van de borstvoeding met handige tips. We hadden ons niet beter kunnen wensen.

Nathalie
8 maanden geleden

Onze kraamweek was super fijn! Edith en ik hadden van tevoren al contact via de app.
Erg handig, want ik kon van tevoren laten weten dat we in het ziekenhuis waren en we haar in de avond waarschijnlijk al nodig hadden.
Om 20:00 waren we thuis en is Edith nog even 2 uurtjes langs geweest om ons de nacht door te helpen.
Alles is super goed uitgelegd en we gingen rustig de nacht in.
Daarna konden we elke dag gewoon aankijken hoelaat Edith zou langskomen.
Ondanks dat dit ons 2e kindje was, kwam Edith toch nog met veel leuke en goede tips!
Alles is heel soepel verlopen en vooral ook heel gezellig!
We konden haar ook in de avond bellen of appen voor kleine vragen, dat was erg fijn.
Borstvoeding geven was voor mij niet makkelijk. Edith heeft mij daar goed mee geholpen.
Toen het helaas toch niet bleek te lukken, ondanks alle hoop, heeft Edith ons goed begeleid.
Dankjewel Edith! voor de super fijne en gezellige tijd. We houden contact!

Gwen
9 maanden geleden

Heel blij met de zorg die Edith in ons gezin gegeven heeft. Na een paar dagen ziekenhuis mocht ik met mijn zoontje naar huis. Ookal was het de tweede, het was heel fijn dat Edith er meteen was en het gevoel ‘wat nu?’ wegnam. Edith is pragmatisch, zeer kundig, oplettend en springt op een prettige manier in bij onzekerheden en twijfels. Leerde me inbakeren en gaf zelfvertrouwen bij het voeden. Daarbij feilloos oog voor de behoeften van de rest van het gezin. Haar aanwezigheid gaf veel vertrouwen en rust.

Stijn en Marlou
10 maanden geleden

We hebben een onwijs fijne kraamweek gehad met jou Edith! Je hebt ons zo goed geholpen met de komst van ons zoontje en we hebben zoveel van je geleerd. Je wist precies wat we nodig hadden en handelde daar ook meteen naar. Je gaf goede adviezen door je uitgebreide kennis en ervaring en je zorgde voor ons alledrie als gezinnetje. Ook zorgde je ervoor dat wij als kersverse ouders genoeg handvaten en vertrouwen in onszelf kregen. Bovenal ben je een heel fijn, lief en betrokken persoon.
Je was echt onmisbaar voor ons en we kijken met heel veel plezier terug naar onze kraamweek! Ontzettend bedankt voor al je hulp Edith!