Reactie plaatsen

Reacties

Laura Benschop
2 maanden geleden

Wat een fijne kraamtijd hebben wij gehad! Wij kregen zorg van zowel Edith als Soraya; beiden heel fijne kraamverzorgende. Ze zijn erg goed op elkaar afgestemd. We hebben in de zwangerschap een intake gesprek met beiden gehad wat heel prettig was. Daar konden we alvast evt zorgen en zorgbehoeften bespreken. Soraya rn Edith hebben er ons inziens alles aan gedaan om de kraamtijd zo fijn mogelijk te laten verlopen. Ze pakken beiden zelf de huishoudelijke taken op zonder dat we daar naar.hoefden te vragen. Ook de zorg voor ons ouders en onze baby was heel professioneel en prettig. Veel nuttige tips gekregen tav borstvoeding etc, ondanks dat dit de tweede was en ik dacht dat daar nu niet veel meer te leren viel. Ik kan dit top duo echt aan iedereen aanbevelen! Nogmaals bedankt voor de fantastische zorg.

Wouter, Melissa en Morris
2 maanden geleden

Wat waren wij blij met Edith als kraamhulp! Vanaf het begin voelde het vertrouwd. Wij kwamen ‘s nachts uit het ziekenhuis vandaan en Edith was er gelijk, dit was echt heel fijn opstarten. Wij hebben super veel geleerd en gelachen met Edith. Wij zullen Edith bij iedereen aanraden, en mochten wij ooit nog een kindje verwachten dan kiezen wij zeker weer voor Edith!

Jesper en Marsha
2 maanden geleden

Wat waren wij blij met Edith als kraamhulp!! Na het intake gesprek voelde het gelijk goed en besloten wij dat wij haar graag in huis wilde tijdens de kraamweek! Toen we na de keizersnede thuis kwamen met onze dochter was Edith er ook gelijk en was ze er heel de dag om ons weg te wijzen in deze nieuwe situatie wat voor ons best spannend was! Ook dachten we in het ziekenhuis dat borstvoeding geven niet lukte en we naar huis gingen met het idee dat gaat niet goedkomen terwijl wij dit zo graag wilde.. maar door een hele fijne en goede uitleg van Edith lukte het thuis wel gelijk. Wij waren hier heel blij mee omdat we zo graag borstvoeding wilde geven! Edith heeft echt onwijs veel kennis en brengt dit heel fijn en goed over. Geen vraag of informatie een paar keer herhalen is haar te gek. Ze was ook altijd nog via whatsapp bereikbaar als we nog een vraag hadden over iets, dat was super fijn! Wij kijken terug naar een hele fijne kraamweek met Edith waarin we veel geleerd hebben en voor ons gezorgd werd!! Wij raden Edith aan iedereen aan en mochten wij ooit nog een klein wondertje mogen verwelkomen dan zullen wij Edith zeker weer vragen!

Ramon en Ietje
3 maanden geleden

Van tevoren zag ik best op tegen een kraamhulp in huis, we wonen in een kleine tussenwoning en ik ben gewend de dingen op mijn eigen manier te doen en dat is nog zacht uitgedrukt. Na een super..., nee, zeg maar Masterclass bevalling thuis van onze 2e zoon waren mijn vrouw en ik euforisch van vreugde en super trots. De dag na de geboorte van Caleb kwam Edith bij ons (via de Waarden) kraamhulp verlenen. Mijn vrouw, Ietje, had meteen een klik met haar. Edith heeft een gegronde, ontspannen houding en natuurlijke benadering van bevallingen en kraamzorg die uitstekend bij ons past. Voor Ietje was het erg fijn te kunnen sparren over borstvoeding en verzorging. Edith sloot aan bij wat mijn vrouw nodig had en hielp daarnaast in het huishouden naar de wensen die wij hadden. Zoals ik al zei ik doe graag alles op mij eigen manier en hier heeft Edith uitermate respectvol rekening mee gehouden. De tweede dag vond ik namelijk best heel pittig. Ik moest echt wennen aan haar aanwezigheid en ging haar een beetje uit de weg. Edith maakte dat bespreekbaar en samen zochten we naar een goede taakverdeling en balans in aanwezigheid. Edith heeft ons laten zien dat zij heel professioneel, doch warm en dienstbaar in haar rol als kraamverzorger aanwezig is geweest. Edith is heeft hiernaast ook een enorme hoeveelheid kennis die zij op een fijne manier weet over te dragen. Wij hebben Edith in ons hart gesloten en overwegen bijna een derde kindje om haar wederom als kraamhulp te vragen. Zonder twijfel!

Eugène, Eva & Nora
3 maanden geleden

We zijn via mijn zus bij Edith terecht gekomen. Tijdens het intakegesprek hadden we gelijk een goed gevoel bij haar. Later kwam Soraya erbij, ook dit voelde goed. En wat hebben we een fijne kraamweek gehad! We zijn goed op weg geholpen met alles rondom de kleine. We konden met al onze vragen bij ze terecht en aan het eind van de week hadden we ook het vertrouwen dat we het helemaal zelf konden. Echt een aanrader dus!

Danny & Shantila
4 maanden geleden

Halverwege de kraamweek kwam Edith bij ons langs. Wij dachten dat we niet meer zoveel aan een kraamhulp zouden hebben behalve ons verlichten van de huishoudelijke taken. Echter, was dit niet het geval, ondanks dat dit ons tweede kindje is heeft Edith ons nog kunnen voorzien van goede tips en adviezen. Wat wij fijn vonden is dat Edith ook echt weet waar ze het over heeft en alles goed kan onderbouwen. Ze was hier maar vier ochtendjes maar we hebben een hele leuke tijd met haar gehad. Naast de aandacht voor de baby had ze ook aandacht voor onze andere zoon. Erg leuk om te zien! We zullen Edith bij iedereen aanraden;)!

Rutger, Jet & Levi
5 maanden geleden

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad dankzij Edith! In de loop van de middag kwamen we thuis uit het ziekenhuis en Edith heeft ons toen gelijk goed opgevangen en gezorgd dat we met vertrouwen de nacht tegemoet konden gaan.
Edith heeft ons heel veel geleerd, wilde over alles meedenken en heeft ons veel tips gegeven om de beste zorg aan Levi te kunnen geven!
Ook was Edith een luisterend oor bij periodes dat ik er even doorheen zat!
We konden Edith altijd appen als we nog vragen hadden!
Oftewel, we raden Edith zeker aan! Wat een fijn mens ben je!

Rutger, Jet & Levi

Jeroen, Silvana & Noah
6 maanden geleden

Super fijne laatste 4 dagen gehad.
Enorm bedankt voor je goede zorgen en wijze lessen.

Vooral Noah is blij dat papa en mama hem nu behoorlijk kunnen wassen.

We gaan je missen, ook al waren we je de laatste dag wel zat 😜.

Onze aanbeveling heb je, wie weet tot in de toekomst.

Jeroen, Sil & de kleine Noah.

Fatima en Jamal
7 maanden geleden

Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad dankzij Edith! Wat een lieve vrouw is dat! Ik, mijn man en schoonfamilie hadden meteen een klik met haar! Ze was sociaal, meedenkend, gezellig en erg zorgzaam, al met al goed in haar vak!

Ik ga haar ontzettend missen, want ik heb echt oprecht veel gehad aan haar begeleiding en adviezen/tips. Mochten wij ooit nog een kindje krijgen zal ik zeker weer naar haar vragen indien ik weer bij m’n schoonouders mag bevallen.

Ik beveel Edith zeker aan! Dankjewel voor alles.

Jeffrey en Elsemiek
8 maanden geleden

De eerste paar dagen van de kraamweek kwam Edith bij ons invallen. We hadden geen betere back-up kunnen wensen! Samen met Edith hebben wij een fijne start gemaakt met onze zoon. Ze was de ondersteuning die op dat moment nodig was. Ze legt alles goed en rustig uit. Ook na de werktijden en kraamweek blijft Edith betrokken en meedenkend. Edith kwam zelfs na de kraamweek donor moedermelk brengen, omdat mijn borstvoeding niet op gang kwam. Dat zijn extra's die niet hoeven, maar ze wel doet. Mede dankzij Edith kunnen wij nu zo goed voor onze zoon zorgen!